• slide
  • slide

Om Stentoft Pithegn

Din lokale leverandør af hegn, vi sikrer dine værdier

Vi er en del af den landsdækkende hegnskæde "Pithegn.dk" som har serviceret hegnskunder gennem mange år. Siden 2005 har Stentoft Pithegn Syd serviceret Sønderjylland med hegn og sikring til både private, landbrug, institutioner og industri. Vi har gennem de seneste år været igennem en positiv udvikling, som bl.a. har medført større medarbejder stab og større kundekreds. Fra vores lille butik i den Sønderjyske by Arrild varetager vi projektering, salg og montage for vore sønderjyske kunder.

Vores mission er altid at være troværdige, åbne og fagligt kompetente samarbejdspartnere, så vi gennem levering af kvalitetsprodukter, godt håndværk og professionalisme vil være dit naturlige valg som leverandør af hegn. Vi sætter kundetilfredshed over alt og vi lytter til dig, så vi derved kan justere og udvide vores koncept og sortiment.

Miljø

Vi handler ansvarligt og respektfuldt overfor miljøet, og bestræber os hele tiden på at rådgive om miljørigtige materialevalg.

Rådgivning og erfaring

Erfarne og kompetente medarbejdere er klar til at rådgive og vejlede dig.

Du er altid velkommen til at kontakte Stentoft Pithegn Syd - så hjælper vi dig med et uforpligtende forslag til netop din hegnsløsning.

Kontakt os i dag

Adresse

Stentoft Pithegnsyd
Rugbjergvej 13, Arrild
6520 Toftlund

Kontakt

CVR: 51861353
Tlf.: 74 83 41 96
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefontider

Mandag til Torsdag: Kl. 8.00 - 16.00
Fredag: Kl. 8.00 - 15.00
Lørdag og Søndag: Åben efter aftale

Følg os

Følg os på Facebook

Facebook